30 vjet burg luftëtarit francez të ISIS-it

30 vjet burg ishte dënimi i dhënë nga një gjykatë në Paris për një 30 vjeçar, pjesëtar i Shtetit Islamik. I riu me shtetësi franceze i konvertuar në fenë islame, u gjet fajtor për vrasje masive si ushtar i ISIS-it. Tyler Vilus mbikëqyrte ekzekutimet e viktimave dhe ishte një figurë kyçe militantëve. Prokurorët kishin kërkuar dënim me vdekje për 30 vjeçarin.