Bashkëpunimi i artistëve shqiptarë më e kërkuara në “Spotify”

Ka vetëm 24 orë që është publikuar dhe projekti muzikor i Gashit dhe Njomzës shfaqet si kënga më e kërkuar në “Spotify” për ditën e premte.

Dyshja e muzikës dhe Pink Sweat$ surprizuan fansat, sidomos ata shqiptarë duke publikuar prurjen e tyre më të re dhe kënga u pëlqye aq shumë sa po kërkohet pafundësisht në platformën muzikore.

Artistët shqiptarë janë të angazhuar krejtësisht me karrierën jashtë trojeve shqiptare ku duke se po korrin mjaft sukses megjithëse ndiqen me shumë dëshirë edhe nga fansat shqiptarë.

Projektet muzikore të Gashit dhe Njomzës nuk kanë munguar as edhe në klasifikimin të 100 këngëve moderne shiptare të Top Awards.

Me shume nga: Gashi , Njomza