Emisione


Top Mix

01-06-2019 - 11:44

Orari: Çdo dite ora 13:00 Një program kushtuar të gjithë adhuruesve të muzikës House. Johnny Dj sjell tek ju miksimet e tij origjinale nga...


Strong Nation

16-11-2018 - 22:21

Çdo të shtunë ora: 20:00 - 21: 00 Prezanton: Kelvi Kadilli Mikson: Johnny Dj Një program kushtuar të gjithë adhuruesëve të muzikës Hip-Hop. Sjell...


Top Albania Classics

20-10-2018 - 00:16

Orari: E Shtunë 19:00-20:00 Një herë në javë Saix Dj sjell tek ju në 60 minuta muzikën më të mirë house. Audienca prezantohet me...


Thuaje Me Pepsi (Sezoni 4)

11-07-2017 - 00:16

Një program ku të gjithë flasin jetën e tyre pa komplekse. Me të ftuar personazhet më të njohur, që bashkëprezantojnë programin dhe flasin për...


TAR By Night

15-03-2017 - 22:36

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.


TAR By Day

15-03-2017 - 22:34

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.


Top Awards

11-02-2016 - 01:03

Orari: Nga e hëna deri të premten ora 17:00-18:00 Sic dihet Top Albania Radio promovon gjithashtu muzikën moderne shqiptare e cila zë një hapësirë...


Mind Sensation

11-02-2016 - 00:58

Mind Sensation është një tjetër program pas mesnate i cili ju shoqëron deri në orët e para të mëngjesit me muzikë “Progressive” dhe “Techno”...