Lifestyle


Dentisti brazilian udhëton nëpër botë për t’i rikthyer falas buzëqeshjen të varfërve

11-03-2020 - 15:44

Kur je i kënaqur me buzëqeshjen tënde ke më shumë besim për t’u hapur me të tjerët. Për këtë duket se mendon Felipe Rossi,...


Më shumë se 100 mijë të infektuar nga koronavirus – sa persona janë shëruar?

11-03-2020 - 15:43

Përhapja e koronavirus po vazhdon me ritme të shpejta më shumë se 100 shtete të globit. Teksa kjo ndodh, institucionet e shëndetësisë ndërkombëtare bëjnë...


Kura 30 ditore me qumësht blete, sekreti i përdorimit për shëndet të tortë

11-03-2020 - 15:42

Është koha kur bletërritësit krahas mbledhjes së mjaltit të ri nisin edhe mbledhjen e qumështit të bletës, i cilësuar si shëruesi natyral i shumë...


5 mënyra për t’u mbrojtur nga koronavirusi

09-03-2020 - 15:35

Instituti i Shëndetit Publik në Shqipëri ka publikuar masat që duhet të marrë çdo njeri, me qëllim që të parandalojnë infeksionin. Raste e para...


Kukulla ikonë Barbie mbush 61-vjeç

09-03-2020 - 15:34

Barbie mbush 61-vjeç dhe në përpjekje për të ecur në një hap me kohën, një seri e re kukullash po prezantohen, përfshirë Barbie në...


Si t’i motivoni punonjësit tuaj

09-03-2020 - 15:32

Investimi në fuqinë punëtore do të thotë investim për të ardhmen. Rëndësia që një kompani i kushton punonjësve luan rol në performancën e kompanisë...


Më shumë se 1 miliard celularë Android, rrezikohen nga hakerat! Ja kush duhet të bëjë kujdes

07-03-2020 - 12:28

Më shumë se një miliard aparate telefonike Android, janë në rrezik të hakërohen, sepse nuk mbrohen më nga update-t e sigurisë. Vulnerabiliteti mund t’i...


Rihapja e piramidës së magjishme në Egjipt, pas 14 vjet restaurimi

07-03-2020 - 12:09

Egjipti rihapi të enjten piramidën e Zoser, pas një restaurimi 14-vjeçar që kushtoi gati 6.6 milionë dollarë. Piramida trashëgimi botërore e UNESCO-s , është...