Drogë në burgun e Peqinit

Drogë në burgun e Peqinit. Lënda narkotike prej 65 gramë kanabis u gjet në qelinë e një 25 vjeçari nga Durrësi. Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e personave që kanë futur në ambjentet e burgut të Peqinit, lëndën narkotike të sekuestruar.