DJ XXL

Erald Konçi, i njohur si Dj XXL pas disa vitesh eksperiencë si Dj në disa radio lokale dhe në disa club-e nate, në Dhjetor të 2001 iu bashkua stafit të Top Albania Radio.

Në prill të 2012 ideon programin “Friday Sessions”, i cili transmetonte muzikë tech-house & techno, për 60 minuta. Pavarësisht se shoqëron me muzikë programet si “Lanco”, “ Një këngë për ty”, “Live From Tirana”, rryma e preferuar e Dj XXL mbetet “house & techno”.

Instagram: https://www.instagram.com/dj_xxl_/
Soundcloud: https://soundcloud.com/erald

Facebook:   https://www.facebook.com/DJ-XXL/