Florjan Binaj

Autor dhe Prezantues “Rikoshet”

2000 – 2004 Liceu Artistik ”Jordan Misja”,Tiranë.Dega pikturë,GRAFIKË.

2004 – 2008 Studimet në Akademinë e Arteve të Bukura Tiranë,Pikture dega GRAFIKË.

2009 – 2014 Studimet në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit dega ARKITEKTURË.

EKSPERIENCA

2004 – konkuron ne Mars ne spektaklin e mireenjohur PORTOKALLI ne Top Channel, nee rolin e Kryetarit te Bashkise Edi Rama, ku fiton audicionin nee javeen e 5-tee tee sezonit tee paree dhe vazhdon ende tee jetee pjesee e tij me rolet e Policit, Maria De Fillipi, Aktoret e filmave shqiptaree tee misheeruar tek Atentatori, Minuti Poetik, Minuti Informatik, Militanti, Shkodrani, personazhet e koreve, Isuf Metallees, Paqsor Peshkaqenaj, Dritan Prifti, Koristi i viteve 70, Ulpiana Lama, Django, Grupi FreeStyler, Skrapi, Bab e Bir, 28 personazhe tee TV TRUTHIT, Labi, personazhe tee Big Brother, Master Chef dhe shumee personazhe tee tjeree publik, politikanee dhe analistee. Nga 2005 e nee vazhdim autor i materialeve humoristike tee numrave dhe tee personazheve tee tij dhe tee disa numrave tee tjeree nee keetee spektakeel.

2006 – Fillon emisionin radiofonik nee Top Albania Radio, Rikoshet i cili vazhdon tee transmetohet ende. Nee fillim si prezantues i pjessheem dhe post produksionet telefonike. Mee pas njee nga Autoreet, Post Produksion, prezantim dhe telefonatat e keetij emisioni me dhjetra personazhe.

2008 – Prezantues nee emisionin radiofonik “SUMMER TIME” nee Top Albania Radio peer 3 muajt e verees.

2008 – Prezanton live “TOP FEST 5” ne Top Albania Radio.

2008 – Aktor nee filmin “GJALLE” me regji tee Artan Minarollit nee rolin e Ilirit.

2009 – Aktor ne SIT-COM “RADIO RADIO” nee rolin e tee burgosurit Daku.

2009 – Prezanton live “TOP FEST 6” nee Top Albania Radio.

2009 – Prezantues nee emisionin veror “Summer Time” ne Top Albania Radio.

2010 – Prezanton live “TOP FEST 7” nee Top Albania Radio.

2011 – Prezantues nee emisionin “City Night” nee City Radio.

2012 – Prezantues bashkee me Xhemi Shehun nee Top Channel, turneun muzikor “SUMMER FEST” nee qytetet kryesore turistike tee Shqipeerisee si Durrees, Vloree, Sarandee, Lezhee, Pogradec dhe Korçee.

2014 – Skenarist dhe Aktor nee serialin humoristik “DEKALOGU KUQ E ZI” prodhim i Digitalb.

2014-2015 – Imazhi i spoteve tee Digitalb.

2014 – Pjesmarrees nee INTERNATIONAL PRINTMAKING BIENNIAL OF DOURO, Portugali.

2015 – Ekspozitee Grafike Ndërkombëtare, Galerie und WerkstattM. Gentinetta” Zurich, Switzerland.

2015 – Ekspozitee Grafike Ndërkombëtare “SHENJA SHQIPTARE”, Galerinë e Fierit, Fier.