Gjermani, autobusi përplaset me kamionin, 9 të plagosur

Autobusi përplaset me kamionin, 9 të plagosur rëndë në Gjermani. Në mjetin e transportit ndodheshin 30 turistë nga Australia, Kanadaja dhe Shtetet e Bashkuara. Autobusi u përplas me një kamion të mbushur me goma makinash, pranë Heidelberg. Dyshohet se shkak për aksidentin është bërë dalja në korsin ë gabuar të autobusit me turistë.