Heineken Sessions (Season 4)

Orari: Të shtunën nga ora 22:15 – 01:15

Fymezuar nga ‘House Nation’ një program që nisi në TAR në Shtator 2003, Heineken Sessions është më i gjatë dhe më gjithëpërfshirës. Një herë në javë vjen programi I gjatë më shumë se 120 minuta. Audienca prezantohet me beat-et e reja të house-it nga autorë si Sebastian Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto, Axwell, Nicky Romero, Hardwell, Armin Van Buuren, Tommy Trash, W&W, Showtek & Noisecontrollers, Hard Rock Sofa, Alesso e të tjerë.

Programi ka si qëllim të bëhet shoqëruesi më i mirë i dëgjuesve, sidomos atyre të apasionuar pas jetës së natës gjatë mbrëmjeve në fundjavë, që levizin nga klubi në klub, si edhe atyre që janë në makinë në atë orë.

Sidoqoftë asnjëherë nuk i dihet se kush dhe si e dëgjon #heinekensessions. Përfshihuni edhe ju:


PLAYLIST 18 Gusht 2018

01 – Green Velvet MihalisSafras – Pez Original Mix
02 – Nasser Baker – Say Something Original Mix
03 – Mark Knight Feat. Shovell – Selecao (Original Mix)
04 – George Smeddles – Shake Your Body Original Mix
05 – Kry Wolf DJ Rae – Let Me Try Original Mix
06 – CamelPhat – The Solution (Original Mix)
07 – Hot Since 82 – Buggin feat. Jem Cooke Original Mix
08 – FISHER (OZ) – Losing It (Extended)
09 – Chris Lake, Destructo – Y.O.D.O (Original Mix)
10 -Lee Cabrera, Thomas Gold – Shake It (NicFanciulli Edit)
11 – Soulsearcher – Can’t Get Enough! (Illyus&Barrentos Extended Club Refix)
12 – Paul Johnson – Get Get Down _Matthew Anthony Remix
13 – Secondcity George Smeddles – ILanga Original Mix
14 – Weiss UK – Bergerac Original Mix
15 – FrankyRizardo – I’m Feelin (Original Mix) [Stereo Productions]
16 – Oxia – Reset Original Mix Diversions Music
17 – Don Diablo – Anthem (We Love House Music)
18 -UmmetOzcan – Omnia (Extended Mix)
19 -Dannic feat. Polina Griffith – Falling In Love (SOS) (Extended Mix)
20 -Fedde Le Grand – Scream Out Loud
21 -Thomas Gold & Corey James – Orinoco (Extended Mix)
22 -Dimitri Vegas & Like Mike x KSHMR – Opa (Extended Mix)
23 -Dimitri Vegas & Like Mike vs. Nicky Romero – Here We Go (Hey Boy, Hey Girl) [Extended Mix]
24 -David Guetta – Don’t Leave Me Alone (feat. Anne-Marie)
25 – Jay Hardway – Solid (Extended Mix)
26 -Kryder& Steve Angello – Romani (Extended Mix)
27 -Lucas & Steve – Home (Extended Mix)
28 -Stadiumx&Metrush feat. BISHØP – Do It Again (Extended Mix)
29 -R3hab &Conor Maynard – Hold On Tight (Owen Norton Remix)
30 -Borgeous& Zack Martino – Make Me Yours (Extended Mix)
31 – DimitriVеgаs&LikеМikе vs. W&W &Моguai – АrсаdеМаmmоth (Extended Mix)
32 -Armin van BuurenvsShapov – Our Origin (Extended Mix)

Dërgoni propozimin tuaj në Heineken Sessions:

This Week Games

Galeria

The Makers