Hetimi për shkarkimin e Trump arrijnë kulmin këtë javë

Seancat publike në hetimin për procesin e shkarkimit të mundshëm të Presidentit Donald Trump, arritën kulmin këtë javë. Dominonin dëshmi që flisnin për përpjekje të hetimit të ish-nënpresidentit Joe Biden nga ana e Ukrainës në këmbim të ndihmës ushtarake. Ndërkohë kreu i Shtëpisë së BardhëTrump dhe aleatët e tij këmbëngulin se akuzat janë të pavërteta.