Koronavirusi në Maqedoni, ja bilanci i 24 orëve të fundit

Ndërkaq në Maqedoninë e Veriut 24 orët e fundit u regjistruan 147 raste të reja dhe 6 të vdekur nga Covid 19 .Viktimat janë tre në Shkup, një nga Kumanova, një pacient nga Shtipi dhe një nga Berova. Ndërkohë 111 pacientë janë shërtuar nga sëmundja.Aktualisht numri i rasteve aktive është 3611.