Kryemadhi: LSI nuk do ta tradhëtojë vendin, do t’u kthejë dinjitetin qytetarëve shqiptarë

Lëvizja Socialiste për Integrim ka mbledhur konventën kombëtare që do të përcaktojë strategjinë politike të kësaj force politike në opozitë. Kryetarja Monika Kryemadhi tha se forca që ajo drejton nuk do ta tradhëtojë vendin dhe t’u kthejë dinjitetin qytetarëve shqiptarë. Do të luftojmë për djemtë dhe vajzat që të krijojnë familjen në atdheun e tyre,”-tha Kryemadhi.