Lancio

Orari: Nga e Hëna në të Premte nga ora 20:00 deri në orën 22:00

Lancio është një tjetër emision që ka nisur të transmetohet që në fillimet e Top Albania Radio. Qëllimi i këtij show radiofonik është promovimi i muzikës ndërkombëtare dhe asaj shqiptare. Njëkohësisht në thelb të këtij emisioni qëndron edhe pasurimi artistiko-kulturor i dëgjuesve. Informacionet mbi karrierën apo zhvillimet e aktiviteteve ndërkombëtare të artistëve janë ta pamunguara, cdo mbrëmje nga ora 20:00 deri në orën 22:00. Lancio është rrjeta e informacioneve të fundit të muzikës më të mirë të momentit.