Live From Tirana

Orari: 10:00-12:00

Prezanton:  Eno Popi, Korado Aliaj 

Live From Tirana është një emision që shoqëron dëgjuesit e Top Albania Radio-s, nga e hëna në të premten, ora 10-12 dhe drejtohet nga  Jonida Aliçkolli, Eno Popi, Elona Duro.

Emisioni bazohet në ngjarjet kryesore të ditës apo javës në fushën sociale, artistike apo spektaklit në vend dhe në botë.
Ajo çfarë është e rëndësishme në këtë emision është stili i jetës në Tiranë dhe në vendin tonë në përgjithësi. Prezantohet shenja më me fat e ditës në horoskop, komentohen fotot dhe videot më të klikuara të ditës, ngjarje historike të ndodhura në atë datë por në vite të ndryshme. Lajmet “rozë” nga showbiz-i shqiptar dhe ai i huaj, janë një tjetër pikë interesante e këtij emisioni.