Manja: Për Presidentin objektivitet maksimal

Kreu i Komisionit Hetimor Parlamentar, Manja reagoi pas takimit që zhvilloi sot me përfaqësues të Komisionit të Venecias. Ulsi Manja thekson se ndanë , duke u nisur nga parimet dhe standardet më të larta profesionale dhe kushtetuese. “Me objektivitet maksimal, me qëllim vendosjen e një tradite juridike parlametare, të parën në llojin vet për Shqipërinë”, shprehet socialisti Manja.