Maqedoni e Veriut, ja bilanci i Covid-19 për 24 orët e fundit

165 të infektuar, 7 viktima dhe 128 të shëruar është bilanci i Covid-19 për 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut. Në Shkup për herë të parë numri i të shëruar është më i madh se numri i të infektuarve, përkatësisht 71 të infektuar dhe 97 të shëruar. Mbi 3.850 raste janë akoma aktive.