Marc Anthony flet për Jennifer Lopez: “Ka vetëm dashuri midis nesh”

Këngëtarët Marc Anthony dhe Jennifer Lopez u dhanë të gjithë prindërve të divorcuar një mësim të madh dhe të rëndësishëm të jetës.

Ata të dy janë shembull se çiftet e ndara nuk kanë pse të jenë në një lidhje të keqe.

Marc postoi një fotografi në profilin e tij në Instagram, në të cilën shihet me J-Lo dhe vajzën e tyre.

“Vetëm dashuria është midis nesh”, shkroi ai.

Jay Lo tha në një intervistë në vitin 2017 se Marc është shoku i tij më i mirë dhe gjithmonë flet për më të mirën e saj.

“Sinqerisht, ne do të jemi gjithmonë miqtë më të mirë. Unë gjithmonë do të jem atje për të, ai gjithmonë do të jetë aty për mua. Ne ndajmë diçka shumë të veçantë përmes fëmijëve tanë dhe jemi të vetëdijshëm. Ne jemi atje për ta dhe kjo është gjëja më e rëndësishme”, tha J-Lo.