Mix to Mix

Mix 2 Mix vjen nga Dj Aldo. 30 minuta të miksuara me muzikën dhe tendecat më të fundit dance dhe house. Muzika seleksionohet dhe miksohet nga vetë drejtuesi i emisionit.