Nervozohet Zaev, një pederast nuk mund të më rrëzoj qeverinë

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, gjatë një konference për shtyp, për rastin “Zhvatja”, tha se ai nuk do të lejojë që disa mafiozë kriminelë, një gazetar koti, dhe një “pederast”, të rrëzojnë qeverinë e tij nga pushteti. ”Unë kam ardhur në pushtet përmes votës qytetare. Do të luftojmë deri në fund, dhe secili do të ndërmerr p.ërgjegjësi”, tha Zaev. Ai theksoi se Qeveria është e vendosur të luftojë deri në fund dhe secili të mbajë përgjegjësi për atë që po ndodh.