Përmbytje masive në Britani

Veriu dhe qendra e Anglisë është përfshirë nga përmbytje masive, Shumë janë evakuuar nga zonat e rrezikuara pasi uji arriti nivele të larta. Yorkshire dhe Midlands  janë qytetet më të prekuara.