Saimir Mevlani

Me fillesat e tij në radiot lokale në vendlindjen Gjirokastër, Saimir Mevlani, njohur ndryshe si SAIX, i është bashkuar stafit të Top Albania Radio-s prej vitit 2012.
I angazhuar në Top Albania Radio në Post Production, SAIX gjithashtu mund ta ndiqni edhe në programin e tij ‘Nightventure’ çdo të shtunë pas mesnate, ku luhet muzika më e re “house” dhe “deep house”.