Olta Gixhari


Pritjes i erdhi fundi, Olta Goxhari bëhet nënë për herë të parë

22-08-2020

Ajo e ka shijuar në maksimum pritjen e ëmbël dhe herë pas here publikonte foto apo video me barkun e rrumbullakët. Tashmë pritjes i...


Olta Gixhari na tregon se është në javët e fundit të shtatzënisë

04-07-2020

Aktorja e famshme shqiptare Olta Gixhari herë pas herë publikon foto me barkun e rrumbullakët duke na përditësuar rreth shtatzënisë së saj. Ajo po...