The Top List

The Top List, Top Awards do të sjellë tek ju çdo të shtunë në mesditë klasifikim e 100 këngëve më të mira të publikuara në tregun shqiptar. Janë Sara Mila dhe Ardit Murataj që për një orë do ju shoqërojnë më muzikën më të bukur shqiptare duke bërë analizat e këtij klasifikimi, për uljet dhe ngritjet e renditjeve si edhe prurjet e reja që i shtohen cdo javë “The Top List”. Projektet më të mira muzikore do të përballen në ceremoninë e ndarjeve të çmimeve “Top Awards”, një super event që do të organizohet së shpejti.