Top Five

Orari: E hene, e marte, e enjte, e premte ora 13.30 -14.00

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në botë sipas renditjes së mëposhtëme:

E Hënë- Klasifikimi Britanik; E Martë- Klasifikimi Amerikan; E Enjte-Klasifikimi Europian; E Premte- Klasifikimi Shqiptar.

Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri