Transporti publik në Tiranë rikthehet të hënën

Të hënën pritet të rikthehet transporti publik në Kryqytet. Pas dy javësh protesta të shoqatës së tranportit qytetas, bashkia e Tiranës ka pranuar të nisë bisedimet. Mësohet se palët për të paktën 1 pikë kanë gjetur dakortësinë, në rast të shkeljes së rregullave të distancimit social, gjobën e paguan pasagjeri. Ndërkohë do të vijojë diskutimi i kushteve për hartimin e një kontrate shtesë me kushte dhe afate të përcatuara për zbatim nga bashkia dhe operatorët.