Zjarri shkrumbon pyjet në Parkun e Korabit

Dhjetëra hektarë pyje u dogjën në Parkun Kombëtar Korab-Koritnik në rajonin e Kukësit. Shërbimi zjarrfikës i bashkisë në bashkëpunim me agjencinë kombëtare e zonave të mbrojtura dhe banorë të zonës të cilët luftuan për disa orë për izolimin e zjarrit. Pas ndërhyrjes u shpëtua nga djegia sipërfaqja e Parkut Kombëtar në Zapod.