10 mënyra si mund ta injorosh kryeministrin e Shqipërisë në mënyrë diplomatike!
Sot Nuk Është e Hënë • 21:52 28/06/2022
"Sot Nuk Është e Hënë" erdhi edhe këtë të hënë me një tjetër episod shumë interesant ku mund të mësoni shumë gjëra që ndoshta nuk i dinit apo këndvështrime shumë interesante të ngjarjeve më të bujshme sipas Kolos. Koloreto Cukali Dj Wizii
Jetojmë në një periudhë ‘trishtimi demokratik’!
Sot Nuk Është e Hënë 20:56 27/07/2022
Jeta, puna, flirtimet dhe marrëdhëniet seksuale në Francën e viteve 1700…
Sot Nuk Është e Hënë 20:56 27/07/2022
Gjithçka rreth panpsikizmit…
Sot Nuk Është e Hënë 21:21 26/07/2022
“Në kërkim të kuptimit”, ku dhe si mund ta gjejmë qëllimin tonë në jetë…
Sot Nuk Është e Hënë 21:20 26/07/2022
Situata në plazhet e Shqipërisë nuk është aspak e mirë!
Sot Nuk Është e Hënë 21:19 26/07/2022
Kryeministri Rama – Kim Kardashian shqiptar!
Sot Nuk Është e Hënë 21:18 26/07/2022
Gjithçka që duhet të dini për festivalin e xhazit!
Sot Nuk Është e Hënë 21:17 26/07/2022