10 mënyra si të shikoni finalen Roma-Feynoord pa biletë!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:48 26/05/2022
"Sot Nuk Është e Hënë" erdhi edhe këtë të hënë me një tjetër episod shumë interesant. Në pjesën e dytë u diskutua lidhur me disa 'mënyra' për të parë ndeshjen pa biletë dhe ashtu si vetëm në emisionin e Kolos mund të ndodhë me një larmishmëri temash u diskutua mbi fashizmin. Koloreto Cukali Dj Wizii
Si respektohen çunat e Londrës nga shteti shqiptar…
Sot Nuk Është e Hënë 21:53 28/06/2022
10 mënyra si mund ta injorosh kryeministrin e Shqipërisë në mënyrë diplomatike!
Sot Nuk Është e Hënë 21:52 28/06/2022
“Divorci i Shqipërisë me Europën ndodhi dhe fajin e ka kryeministri!”
Sot Nuk Është e Hënë 21:52 28/06/2022
Një histori e shkurtër që fshihet pas këngës legjendare ‘Love Will Tear Us Apart’!
Sot Nuk Është e Hënë 21:51 28/06/2022
“Vdekja e Enver Hoxhës” nga Pëllumb Kulla në “SNËH”!
Sot Nuk Është e Hënë 21:06 28/06/2022
Projektligji “Për dekoratat në Republikën e Shqipërisë”!
Sot Nuk Është e Hënë 21:05 28/06/2022
Samiti i BE-së, ku deklaratat e Edi Ramës ‘bënë namin’!
Sot Nuk Është e Hënë 21:03 28/06/2022