Celebrities Gossip Showbiz

10 të famshmet që guxuan të shfaqen pa make-up!

Ndonjëherë mund t’i lejojmë vetes të kalojmë një ditë të tërë pa grim dhe të mos kujdesemi për të qenë të kuruar deri në detaje, por të bëjmë të njëjtën gjë ndërkohë që kemi kamera që na ruajnë në çdo cep kërkon guxim të vërtetë. Të mos vendosësh aspak grim mund të na bëjë të dukemi krejtësisht të ndryshëm dhe disa të famshëm, si Tyra Banks, Sarah Hyland dhe Lady Gaga, janë dëshmia e vërtetë e kësaj.

Bright Side me anë të këtij artikulli kërkon të inkurajojë çdo grua që ta dojë veten ashtu siç bënë këto 10 të famshme.

1. Sofia Vergara

2. Helen Mirren

3. Drew Barrymore

4. Adele

5. Tyra Banks

6. Celine Dion

7. Chrissy Teigen

8. Penélope Cruz

9. Lady Gaga

10. Katy Perry