Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Fashion

10 trendet e viteve ’90 që menduam se ishin zhdukur përgjithmonë, por ato vazhdojnë të kthehen!

Nëse keni jetuar në vitet ’90, ndoshta keni rënë ‘pre’ e të paktën disa prej tendencave të modës të kësaj epoke. Rimeli blu dhe vezullues, buzë të konturuara, xhaketa të mëdha dhe këmisha të lidhura. Nëse menduat se nuk do të dëgjonit më për to, e keni gabim, sepse disa tendenca vazhdojnë ende të ‘kthehen në jetë’.

Bright Side ka zbuluar disa nga tendencat e bukurisë dhe modës që dukeshin të guximshme në vitet ’90 dhe që ende nuk janë zhdukur. Disa nga këto tendenca kanë ende ndjekës në ditët e sotme.

Toni blu i syve

Konturi i dukshëm i buzëve

Toni i syve me xixa

Peneli i zi

Qethja ‘tas’

Karficat e dukshme të flokëve

Chokers

Xhaketat e gjera

Bluzat dhe këmishat e lidhura

Palltot prej lëkure