Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Lifestyle

10 truke të vogla që ju ndihmojnë të shkëlqeni kur bëni foto!

Shpesh ankohemi se fotot tona nuk duken ashtu siç duam. Në fotografi, ne dallojmë se papritur kemi shtuar në peshë, krahët dhe këmbët tona janë bërë më të mëdha dhe duket se kemi ‘qeska’ nën sy. Disa thonë se thjesht nuk jemi fotozhenikë dhe të tjerë pendohen që nuk kanë përdorur filtra smartphone.

Bright Side ka kontaktuar me fotografin profesionist Alexei Serov dhe kanë zbuluar truke se si mund të dukemi si modele në të gjitha fotot tona.

Kthejeni hundën në drejtim të dritës.

Mos e mbani frymën.

Përkulni gjithçka që mund të përkulet.

Mos u mbështetni në krahët tuaj.

 

Mos i ngrini faqet lart me duar.

Mos i ngrini duart mbi flokët tuaj.

Mos i fshihni duart në xhepa dhe mos i përkulni gishtat shumë.

Nëse ktheni kokën, mbuloni qafën me flokët tuaj ose një shall.

Jini të natyrshëm.