Celebrities Gossip Love & Sex Showbiz

3 dekada të martuar, Sting ende flet me adhurim për bashkëshorten e tij: “Martohuni me shokun tuaj më të mirë”!

Ikona e muzikës Sting dhe Trudie Styler festuan gati 3 dekada martesë në gusht dhe ne nuk mund të mos pyesim veten se cili është sekreti i martesës së tyre. Martesat e gjata në Hollywood mund të mos shihen shpesh, por Sting dhe Trudie dëshmojnë se nuk është e pamundur.

1. Marrëdhënia e tyre është e ndërtuar mbi miqësi.

Disa thonë se një marrëdhënie e ndërtuar mbi një miqësi të fortë është ajo që zgjat. Kjo është e vërtetë për Sting dhe Trudie kur Sting tha se ata e pëlqejnë njëri-tjetrin dhe kënaqen duke qenë bashkë. Ai vazhdon duke thënë se edhe pse dashuria është pasion, në fakt të pëlqesh dikë dhe të shijosh shoqërinë e njëri-tjetrit është paksa ndryshe dhe zgjat më shumë. Për Sting, është e rëndësishme të keni miqësi dhe dashuri pasionante për njëri-tjetrin.

Martohu me shokun tënd më të mirë.

2. Ata e kuptuan menjëherë se donin të ishin bashkë.

Mund të jetë dashuri me shikim të parë, por Sting zbuloi se kur pa Trudie, ai e kuptoi menjëherë se e donte atë. Ai shtoi duke thënë se:

U ndjeva sikur e kishim njohur gjithmonë njëri-tjetrin.

Ata të dy kishin partnerë të ndryshëm në atë kohë ndaj lidhja e tyre u kritikua por dashuria e tyre i ka rezistuar kohës. Sipas Sting, lidhja kishte një fillim të vështirë pasi ata nuk kishin në plan të takonin dikë të ri që do t’ua ndryshonte jetën përgjithmonë.

3. Ata mësuan nga marrëdhëniet e kaluara.

Është e pashmangshme që do të bëjmë gabime, por gjithmonë duhet të mësojmë prej tyre. Trudie dhe Sting, u çliruan nga modelet e marrëdhënieve toksike. Çifti beson në fuqinë e komunikimit të mirë. Sting tha se ndërsa ai dhe Trudie nuk pajtohen për gjëra specifike, ata përpiqen të kenë një bisedë në vend të një debati.

4. Ata gëzojnë shoqërinë e njëri-tjetrit me familjen e tyre.

Në një intervistë, Trudie tregoi se ata kanë një familje të madhe me Sting që ka 2 fëmijë nga martesa e tij e parë, kështu që ata kanë gjithsej 6 fëmijë, plus 6 nipër e mbesa. Sting tregoi gjithashtu se të 6 fëmijët e tij ishin “aksidente të lumtura”, pasi ai nuk kishte në plan të bëhej baba. Përkundër gjithë kësaj, Trudie thotë se të kesh një familje të madhe dhe të përzier ka qenë një përvojë e mahnitshme dhe argëtuese për ta.

Ne qeshim bashkë gjithë ditën dhe kalojmë shumë mirë.

5. Janë 2 individë të veçantë.

Po, 2 persona mund të dashurohen marrëzisht dhe të bëjnë gjërat e tyre veçmas. Ndërsa çifti është shumë i përkushtuar ndaj njëri-tjetrit, Sting dhe Trudie kanë secili jetën e tyre. Sting është një ikonë në industrinë e muzikës ndërsa Trudie është një producente e arrirë filmash. Në një intervistë, Trudie zbuloi se ata nuk ‘jetojnë në xhepat e njëri-tjetrit’, që do të thotë se ata kanë hapësirë të ndarë për të bërë gjërat e tyre ndërsa Sting është në turne dhe ajo menaxhon projektet e saj filmike.