43 orë në punë, por a punojnë vërtet apo jo shqiptarët?!
Live From Tirana • 09:03 18/01/2022
Sipas disa statistikave, shqiptarët kalojnë 43 orë në punë në javë. Por a punojnë ata vërtet apo thjesht kalojnë kohën në punë? Zbuloni përgjigjet e intervistave të Albanës… Albana Ruçi Saix Dj
Artur Havalja zbulon më shumë rreth komunitetit të sporteve urbane!
Live From Tirana 09:37 18/05/2022
Edessa zbulon si lindi ideja e remix-it të “Ma leht pa dhimbje”!
Live From Tirana 09:33 18/05/2022
“Eurovision Song Contest” parë nga sytë e Isli Islamit!
Live From Tirana 10:11 17/05/2022
Si i ka parë Mario Deda performancat në “Eurovision 2022”?!
Live From Tirana 10:10 17/05/2022
Kristina Mere, gazetarja që qëndron pas ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Channel!
Live From Tirana 09:47 14/05/2022
Zbuloni kush e kryeson “Social Top 5” këtë javë…
Live From Tirana 09:43 14/05/2022
Smartphone dhe fëmijët, si ndikon kjo në shëndetin e tyre! Lira Gjika na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 09:40 14/05/2022