Lancio Music

5 hitet që kryesojnë në Mbretërinë e Bashkuar për këtë javë!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio, i cili nën moderimin e Albana Ruçi, ju shoqëron me këngët më të pëlqyera dhe të klikuara, si dhe me klasifikimet e hiteve muzikore shqiptare dhe ndërkombëtare. Për sa i përket së martës, në “Lancio” ju do të ndiqni 5 hitet muzikore që kryesojnë për këtë javë në Mbretërinë e Bashkuar.

5.Cat Burns – Go

4.Dave – Starlight

3.Aitch, Ashanti – Baby

2.Jack Harlow- First Class 

1.Harry Styles – As It Was