Botë e Çuditshme Gossip Love & Sex

77-vjeçarja që u martua me veten e saj!

Ka nga ata njerëz që zgjedhin të vlerësojnë veten në mënyra të pazakonta. Një histori e tillë u bë kryefjalë e ditëve të fundit, kur një grua 77-vjeçare vendosi të martohej me veten, e veshur me fustanin e nusërisë që kishte ëndërruar gjithmonë. Dottie Fideli, një grua 77-vjeçare nga një qytet i vogël në SHBA, nisi një rrugëtim për të festuar dashurinë dhe përkushtimin e saj ndaj vetes. Pas vitesh rritjeje personale dhe reflektimi, ajo vendosi se ishte gati të bënte një hap simbolik drejt vetëpranimit dhe dashurisë për veten.

E rrethuar nga miqtë dhe familjarët e moshuara shkëmbeu betimet me veten në një ceremoni të mbushur me të qeshura dhe lot gëzimi. Ajo thekson se vendimi i saj për t’u martuar me veten nuk u mor nga vetmia apo dëshpërimi por për të nderuar dhe festuar vlerën dhe pavarësinë e saj. 77-vjeçarja e pa atë një mundësi për të ripërcaktuar pritshmëritë sociale dhe për të provuar se njeriu mund të gjejë përmbushje dhe gëzim pa qenë i varur nga të tjerët.