Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
9 këshilla si ta arrijmë ndriçimin shpirtëror!
Një orë me Frankën • 17:42 20/04/2021
Ka kaq shumë mençuri në këto këshilla dhe të marrim seriozisht secilin do të na jepte paqe dhe lumturi në shpirt...Çasti më perfekt për të nisur gjithçka është TANI! Franka Ikonomi Saix Dj
Si të mos e krahasojmë veten me të tjerët?
Një orë me Frankën 19:14 05/05/2021
Marrëdhëniet toksike- Këshilla djemve & bajzave – Gjykimet e “gabuara”
Një orë me Frankën 16:09 28/04/2021
Rizgjimi shpirtëror, a je afër?
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021
9 këshilla si ta arrijmë ndriçimin shpirtëror!
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021
Në cilën nga 7 fazat e rizgjimit shpirtëror je?
Një orë me Frankën 17:41 20/04/2021
5 shenja që jeni afër rizgjimit tuaj shpirtëror (Pjesa 2)
Një orë me Frankën 17:39 20/04/2021
5 shenja që jeni afër rizgjimit tuaj shpirtëror (Pjesa 1)
Një orë me Frankën 17:38 20/04/2021
Cili është ndryshimi mes rizgjimit shpirtëror dhe ndriçimit të Budës dhe Jezusit?
Një orë me Frankën 17:38 20/04/2021
Zbuloni 4 etapat për të Menduar Pozitivisht me “Puna me Egon”!
Një orë me Frankën 15:18 10/02/2021
Cilat janë historitë tipike NEGATIVE që na thotë Egoja dhe ne i BESOJMË?
Një orë me Frankën 15:17 10/02/2021
Evolimi i Egos kalon në 4 faza që mbase nuk i keni dëgjuar ASNJËHERË!
Një orë me Frankën 15:17 10/02/2021
Çfarë është Tamam-Tamam Egoja dhe si na vendos shkopinj ndër rrota?
Një orë me Frankën 15:14 10/02/2021
Çfarë është egoja dhe pse ka kaq shumë RËNDËSI të punojmë me të?
Një orë me Frankën 15:14 10/02/2021
Cili ka qenë mendimi më NEGATIV gjatë jetës së Eckhart Tolle autor i librit “Fuqia e së Tashmes”?
Një orë me Frankën 15:13 10/02/2021
Si ka ndikur prindërimi i pandërgjegjshëm në vetëvlerësimin tonë?
Një orë me Frankën 17:59 02/02/2021
Çfarë është vetëvlerësimi, si krijohet dhe si ta zhvillojmë më shumë?
Një orë me Frankën 17:51 02/02/2021
Beatrix Ramosaj: “Ta duash veten nuk vjen aq lehtë,mua më janë dashur shumë vite ta vlerësoja veten”
Një orë me Frankën 21:04 26/01/2021
Çfarë është dashuria ndaj vetes dhe si ta zhvillojmë?
Një orë me Frankën 20:47 26/01/2021
Oprah Winfrey na jep 7 rregulla si ta duam veten më shumë
Një orë me Frankën 18:26 26/01/2021
Robin Sharma dhe 4 të vërteta sipas tij për Vetë-Dashurinë
Një orë me Frankën 17:44 26/01/2021
Cilat janë 10 shenjat për të kuptuar nëse nuk e duam veten ende mjaftueshëm?
Një orë me Frankën 17:35 26/01/2021
Afirmime për ta Dashur Veten më shumë nga e mrekullueshmja Loise Hay
Një orë me Frankën 17:34 26/01/2021
Si ka ndikuar marrëdhënia midis prindërve për të tërhequr ne sot marrëdhënie jo të shëndetshme?
Një orë me Frankën 17:15 26/01/2021
Si ta kalojmë frikën sipas dy ndër njerzve shpirtërorë sot në botë: Saddguru dhe Eckhart Tolle?
Një orë me Frankën 17:46 21/01/2021
Ushtrimi praktik “ Përcaktimi i Frikës” për të fituar mbi frikën nga Tim Ferris (II)
Një orë me Frankën 17:46 21/01/2021
Ushtrimi praktik “ Përcaktimi i Frikës” për të fituar mbi frikën nga Tim Ferris (I)
Një orë me Frankën 17:45 21/01/2021
Si jemi programuar gjatë fëmijërisë? Si na ndalon kjo të ndryshojmë?
Një orë me Frankën 17:43 21/01/2021
Si krijohet Frika dhe Ankthi?
Një orë me Frankën 17:42 21/01/2021
Frika: Si krijohet,Si ta kalojmë praktikisht dhe shpirtërisht?
Një orë me Frankën 17:41 21/01/2021
Cila është teknika më efiçiente për të Ri-Programuar shëndetshëm Veten tonë të Re?
Një orë me Frankën 17:12 20/01/2021
Cilat janë mendimet dhe sjelljet limituese të programuara në subkoshiencë që ka gjithësecili?
Një orë me Frankën 17:11 20/01/2021
ETAPAT për të Ri-Krijuar Imazhin e Ri të Vetes!
Një orë me Frankën 17:10 20/01/2021
Cili është zbulimi më i rëndësishëm psikologjik i shekullit ’20?
Një orë me Frankën 17:10 20/01/2021
E di që mund të kishe mësuar 10 gjuhë të huaja në fëmijëri?
Një orë me Frankën 17:09 20/01/2021
Imazhi i Vetes- Zbulimi më i madh psikologjik i shekullit ’20!
Një orë me Frankën 17:08 20/01/2021
2 Teknika mirënjohje për të manifestuar para!
Një orë me Frankën 15:10 11/01/2021
3 Hapa për të përmirësuar shëndetin me mirënjohje?
Një orë me Frankën 15:09 11/01/2021
Si t’i përmirësojmë marrëdhëniet problematike me teknikat e mirënjohjes?
Një orë me Frankën 15:09 11/01/2021
4 teknika të thjeshta mirënjohje për të pasur një ditë magjike!
Një orë me Frankën 15:07 11/01/2021