A doni punë?! Adi dhe Salsano gati t’ju ndihmojnë.
Ndryshe • 20:24 28/09/2022
Rubrika më e re e "Ndryshe" do t'ju shkrijë së qeshuri. Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Reklamë prezervativi? Meriton Mjekiqi bëhet imazh dhe paguhet me prezervativë…
Ndryshe 20:29 23/11/2022
Taulant Balla sulmon Sali Berishën: “Ai ka shitur Kosovën”!
Ndryshe 18:31 23/11/2022
Taulant Balla e lë ndeshjen për Ramën, por jo për gruan e tij!
Ndryshe 18:23 23/11/2022
Më thuaj sa shpesh hedh plehra, të them sa e ke rrogën!
Ndryshe 18:15 23/11/2022
Balla akuzon Berishën: “Ka firmosur me Rusinë për UÇK-në si bandë trafikimi organesh!”
Ndryshe 18:12 23/11/2022
Vajza që tradhtoi ushtarin…Barcaleta e javës në “Ndryshe”!
Ndryshe 18:04 23/11/2022
“Nuk e them se do më presë policia poshtë”, Megi dhe Jurgeni i përgjigjen pyetjeve pa nivel!
Ndryshe 14:21 17/11/2022