A është seriali “The Crown” propagandë për Mbretin Charles?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 16:10 19/11/2022
E ftuar në emisionin "Çdo gjë është ashtu si duket" të Anna Shkrelit ka qenë Alba Ruço. Një vajzë mjaft e talentuar me një pasion të trashëguar nga prindërit rreth bizhuterive. Përveç diskutimit rreth rëndësisë, vlerës së bizhuterive Anna dhe Alba kanë diskutuar edhe rreth propagandës që Mbretit Charles i bëhet në serialin e njohur 'The Crown'. Anna Shkreli Alba Ruço Roi Dj
Protagonistja e “A cup of coffee and new shoes on” flet mbi rolin e saj si një çelës i artë…
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:42 02/12/2022
Nga dashuria për teatrin e deri tek eksperienca në film, Drita Kabashi zbulon gjithçka për TAR!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:41 02/12/2022
“Në momente të dhimbshme”, Drita Kabashi zbulon sekretin e skenës të filmit përfaqësues në Oscars!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:41 02/12/2022
Si e mësoi gjuhën e shenjave Drita Kabashi?
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 18:40 02/12/2022
Drita Kabashi flet mbi kinemanë dhe artin: një eksplorim dashuror dhe politik!
Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 20:32 01/12/2022
A duhen anuluar fjalët turke nga gjuha shqipe?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:10 26/11/2022
Shekspiri, një tjetër viktimë e ‘Cancel Culture’! Cilët shkrimtarë do zhduken nga librat shkollor?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:08 26/11/2022