Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
A janë larguar shqiptarët nga poezia?!
OTM X ALBANËN • 21:17 19/03/2021
Tema e ditës në "Live From Tirana" ishte për poezinë. Sa lexojmë dhe krijojmë ne poezi?! Albana Ruci ka marrë disa intervista duke pyetur qytetarët e Tiranës rreth kësaj teme. Mesa duket teknologjia dhe rrjetet sociale i kanë larguar disi nga arti, libri dhe kultura...
Sa të lumtur janë të rinjtë shqiptarë dhe çfarë i bën të lumtur? Ja si përgjigjen ata!
OTM X ALBANËN 16:13 16/09/2021
Vaksinimi! Qytetarët flasin, pro apo kundër?
OTM X ALBANËN 19:13 14/09/2021
Sa e dhënë është rinia e sotme pas operave?!
OTM X ALBANËN 19:04 14/09/2021
A do e shtynin ditëlindjen shqiptarët?
OTM X ALBANËN 17:46 18/05/2021
Cila këngë e konkurrentëve të “Për’puthen” u pëlqen më shumë shqiptarëve?!
OTM X ALBANËN 16:51 18/05/2021
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN 16:38 10/05/2021
A janë larguar shqiptarët nga poezia?!
OTM X ALBANËN 21:17 19/03/2021