Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
A kanë bërë ndonjëherë shqiptarët ‘vjedhje të vogla’ kur kanë qenë të vegjël?! – Pjesa 2
OTM X ALBANËN • 09:38 22/10/2020
A do të merrnin pjesë qytetarët në Maratonën e Tiranës?!
OTM X ALBANËN 17:22 06/10/2021
Sa të lumtur janë të rinjtë shqiptarë dhe çfarë i bën të lumtur? Ja si përgjigjen ata!
OTM X ALBANËN 16:13 16/09/2021
Vaksinimi! Qytetarët flasin, pro apo kundër?
OTM X ALBANËN 19:13 14/09/2021
Sa e dhënë është rinia e sotme pas operave?!
OTM X ALBANËN 19:04 14/09/2021
A do e shtynin ditëlindjen shqiptarët?
OTM X ALBANËN 17:46 18/05/2021
Cila këngë e konkurrentëve të “Për’puthen” u pëlqen më shumë shqiptarëve?!
OTM X ALBANËN 16:51 18/05/2021
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN 16:38 10/05/2021