Health & Beauty Ndryshe Sex

A lejohet marrëdhënia seksuale në makinë?! Ja përgjigjja e Blendi Gonxhes

Shpesh kemi dëgjuar që të rinjtë eksperimentojnë, sa i përket marrëdhënies intime. Ndodh që ndjenjat nuk mund të kontrollohen dhe përfundojnë duke kryer marrëdhënie seksuale edhe në makinë.

Sot në Top Albania Radio ishte i ftuar, drejtori i Shërbimit të Transporteve, Blendi Gonxhe. Në programin “Ndryshe” u diskutuan problematikat që hasim më shpesh me mjetet e lëvizjes.

I pyetur nëse lejohet të bësh seks në makinë, Blendi ka një përgjigje pozitive për të gjithë të dashuruarit.

Unë mendoj që lejohet, nuk ka se si të mos lejohet, por duhet të dish se ku të parkosh që të jesh në një vend të sigurtë, jo vetëm për veten tënde, por edhe për të tjerët…