A tradhëtohet një princ me një bodyguard? Elona dhe Jonida kanë diçka për t’i thënë Meghan Markle…
Pardon My French • 18:38 01/12/2022
Jo vetëm të ftuar në 'Pardon My French' por dhe diskutime mbi ngjarjet më të bujshme të javës! Jonida Aliçkolli Elona Duro Dj Ankloe
“Luizi, djalë lagjeje që nuk ka bërë asgjë të hajrit në jetë”, Andi Vrapi ka diçka për të thënë!
Pardon My French 23:16 02/02/2023
Gent Zenelajt nuk i pëlqejnë mallkimet e publikut për Amosin, “Para se të futej i thashë mos shko”!
Pardon My French 23:14 02/02/2023
Gent Zenelaj zbulon gjithçka duhet të dimë për “Shtepiakë të dëshpëruar”!
Pardon My French 23:13 02/02/2023
Andi Vrapi: “Luizi nuk ka qenë ndonjë artist ‘WOW”!
Pardon My French 23:12 02/02/2023
“Valbona Mema ka disa personalitete”, Andi Vrapi mendon se ajo nuk i ka treguar të gjitha ngjyrat…
Pardon My French 23:10 02/02/2023
Ronaldo Sharka: “Kiara po kryqëzohet, por sytë i shkëlqejnë për Luizin”!
Pardon My French 19:28 26/01/2023
“Tea i ka nxjerrë vetë fotot me Beartin”, Ronaldo Sharka zbulon të palarat e banorëve!
Pardon My French 19:27 26/01/2023