Celebrities Gossip Showbiz

Adele rrezikon të humbasë zërin e saj, artistët e tjerë i japin këshilla!

Adele mund të rrezikohet të humbasë zërin e saj gjatë qëndrimit të saj në Las Vegas. Ajo u paralajmërua nga legjenda e rock-ut Joe Elliott, i cili tha se nxehtësia e thatë në qytetin e nxehtë përvëlues mund të ndikojë te kordat e saj vokale.

Joe ka luajtur atje më parë në vitin 2019 dhe tha se mungesa e lagështisë në shkretëtirë kishte një efekt negativ në zërin e tij ikonik. Ai foli për Daily Star, ndërsa u ankua se klima në Sin City ishte një vrasëse për këngëtarët.

Më duhej ta mbushja banjën time me ujë të vakët çdo natë dhe të vendosja kazana dhe lagështues në të gjithë vendin.

Ai i kërkoi Adele të investonte në disa pajisje të mira për ta mbajtur zërin e saj në gjendje të mirë. Adele ka patur probleme me kordat e saj vokale ndër vite dhe në vitin 2011, ajo iu nënshtrua një operacioni pasi pësoi një hemorragji në kordat e saj vokale.

Ajo u shërua plotësisht, por në vitin 2017, ajo u godit përsëri dhe u detyrua të anulojë dy shfaqjet e fundit të turneut të saj botëror në stadiumin Wembley të Londrës pasi i dëmtoi kordat e saj vokale. Resorti i Nevadës është një nga qytetet më të thata në Amerikë dhe atmosfera e tharë ka prekur më parë këngëtarë të tjerë, duke përfshirë këngëtarin e U2, Bono dhe Jon Bon Jovi.