Aktivisti dhe poeti Agon Rexhepi shpjegon sloganin e fuqishëm: “Ne jemi familje!”
Çdo gjë është ashtu si duket • 17:46 20/05/2022
“Çdo gjë është ashtu si duket” erdhi mjaft ndryshe këtë të enjte teksa me rastin e finales europiane të Conference League, emisionet e TAR vijnë tek ju drejtpërdrejt nga sheshi Skënderbej! I ftuar në këtë episod kaq të veçantë, në pjesën e parë ishte aktivisti dhe poeti Agon Rexhepi. Ai foli më tej për komunitetin “LGBTQ+”, teksa tregoi për diversitetin e këtij grupi. Anna Shkreli Dj Ankloe
Algoritmi digjital: Si funksion dhe si ndikon në bindjet tona?!
Çdo gjë është ashtu si duket 17:15 24/06/2022
Pasojat që ndiejmë sot si rrjedhojë e ndryshimeve klimatike!
Çdo gjë është ashtu si duket 20:16 17/06/2022
Ku qëndron lidhja mes ndryshimeve klimatike dhe energjisë?!
Çdo gjë është ashtu si duket 20:16 17/06/2022
Ndryshimet klimatike dhe energjia e rinovueshme!
Çdo gjë është ashtu si duket 18:51 16/06/2022
Edukimi online, një mundësi në zhvillim.
Çdo gjë është ashtu si duket 18:04 10/06/2022
Çfarë janë aftësitë e transferueshme dhe pse janë të rëndësishme?!
Çdo gjë është ashtu si duket 18:03 10/06/2022
80% e zanateve që ekzistojnë sot, nuk do të ekzistojnë më në vitin 2050!
Çdo gjë është ashtu si duket 18:01 10/06/2022