Celebrities Showbiz

Aktoren e njohur e ndjek fati i keq… Çfarë i ndodhi gjatë përdorimit të aplikacioneve të takimit ‘online’?!

Aktorja e njohur Alicia Silverstone tashmë dëshiron që të provojë diçka ndryshe nga takimet në internet. Ylli i filmit “Clueless” zbuloi se dikur ishte e regjistruar në një aplikacion takimesh, por nuk kishte fatin më të mirë në të. Gjatë një interviste me Drew Barrymore në emisionin e saj, Alicia u shpreh se:

Disa vite më parë, u përpoqa të hyja në një nga aplikacionet e takimeve dhe vendosa një profil të rremë sepse nuk isha ende rehat duke qenë unë. Dhe pastaj më nxorën jashtë aplikacionit, ma ndaluan.

Sidoqoftë, kjo nuk e pengoi Silverstone të provonte përsëri. Ajo tha se mori “guximin” për të krijuar një profil tjetër, kësaj here të vërtetë pasi dëgjoi se Barrymore dhe Sharon Stone ishin në aplikacione takimesh gjithashtu.

Unë mendova se nëse edhe ato kanë një profil në aplikacion, atëherë edhe unë mundem. Dhe pastaj e krijova atë dhe planifikova një takim me dikë. Por ditën tjetër kur hyra për të mësuar në lidhje me takimin, si dhe ku do të takoheshim, unë zbulova se më ishte fshirë sërish llogaria. Djaloshi i shkretë. 

Megjithëse ai aplikacion takimesh nuk funksionoi për të, Silverstone vuri në dukje se ajo po përpiqej të ishte më “e hapur dhe e qartë” në lidhje me jetën e saj romantike, veçanërisht pasi ajo dëshiron të gjejë dikë që e kupton vërtetë atë.

Unë jam një person i zënë. Punoj shumë. Kam një jetë të mbushur plot. Unë e dua jetën time. Unë e dua djalin tim. Thjesht nuk kam kohë të ngatërrohem, kështu që unë jam e hapur dhe e qartë dhe bëj pyetje vërtet të mira, kështu që mund të zbuloj nëse jemi në të njëjtën rrugë, nëse kemi të njëjtin vizion për jetën tonë, nëse duam të njëjtën gjë. Sepse nëse nuk e bëjmë, mund të jemi vërtet të tërhequr nga njëri -tjetri, por do të humbasim shumë kohë dhe do të lëndohemi vërtet në fund të fundit.

Mesa duket kur bëhet fjalë për dashurinë, Silverstone nuk bën lojëra. Më poshtë mund ta ndiqni intervistën e saj të plotë.