Alban Skënderaj një ‘overthinker’?! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K • 12:24 19/06/2022
A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço. Alban Skënderaj
Për çfarë e kritikon Sara më shumë Ledrin?! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:52 26/06/2022
Për Ledri Vulën nëna mbetet njeriu më i shtrenjtë! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:51 26/06/2022
Çfarë mendimi ka Ledri kur e quajnë mashkulli më seksi?! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:50 26/06/2022
Përshëndetja e Ledrit për Top Albania Radio! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:04 25/06/2022
Ledri Vula pak orë para performancës së tij live! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:02 25/06/2022
Ledri Vula në dhomën e grimit duke u bërë gati për mbrëmjen e sotme! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:02 25/06/2022
Alban Skënderaj një ‘overthinker’?! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:24 19/06/2022