Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Albana Osmani: “Të dashurin që kam patur në imagjinatë, atë e kam patur edhe në të vërtetë!”
Ndryshe • 20:24 24/11/2021
E marta “Ndryshe” nuk mund të vinte pa emisionin tuaj të preferuar. Në prezantimin e Salsanos dhe Adit, këtë episod mund të themi me plot gojë se çfarë nuk u tha. E ftuar në studio ishte prezantuesja e njohur Albana Osmani, e cila së fundmi padyshim na ka shfaqur dhe talentin e saj si shkrimtare me librin “Çika” që bëri një bujë shumë të madhe dhe nuk shpëtoi pa ju përgjigjur disa pyetjeve 'pikante' nga Salsano dhe Adi. Albana Osmani Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Alfred Cako për koronavirusin: “Pandemi apo plandemi?”
Ndryshe 19:50 01/12/2021
Alfred Cako: “Toka është e sheshtë dhe nuk rrotullohet!”
Ndryshe 19:49 01/12/2021
Alfred Cako: “Ata që nuk më besojnë janë të çmendur! Së shpejti microchip-i në kokë…”
Ndryshe 19:48 01/12/2021
Mendimet e sinqerta të Alfred Cakos për politikanët shqiptarë…
Ndryshe 18:38 01/12/2021
Nga çfarë ka frikë Alfred Cako?!
Ndryshe 18:37 01/12/2021
Pandemia, koronavirusi dhe karantina në sytë e Alfred Cakos…
Ndryshe 18:15 01/12/2021
Alfred Cako: “Teoritë tona janë antikonspiracioniste…”
Ndryshe 18:14 01/12/2021