Alda Beqiraj

Alda Beqiraj ka lindur më 5 korrik 2002 në qytetin e Kukësit. Aktualisht vazhdon studimet e larta në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë në degën Gazetari dhe Komunikim. Shkrimi dhe krijimtaria letrare kanë qenë vetëm disa nga pikat e saj të forta që në gjimnaz. Kjo është edhe arsyeja pse ajo parapëlqen të bëjë artikuj mbi stilin e jetesës, udhëtimet, ushqimet, etj. Bota e medias dhe gazetaria kanë qenë ëndrra e një vajze të vogël, e cila po i hedh hapat e parë në Top Albania Radio. Alda është bërë zyrtarisht pjesë e Top Albania Radio më 26 dhjetor 2022 si gazetare Web-i dhe ‘content creator’.

Follow Alda