Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Pasò Sport

Alket Gjebrea në një analizë të detajuar për Barcelonën!

Në një lidhje telefonike i ftuar ditën e sotme në “Paso” ishte Alket Gjebrea i cili, ndër të tjera, dha një këndvështrim të përgjithshëm rreth ekipit të Barcelonës. Duke përmendur pikat e saj të forta e të dobëta, Gjebrea bëri një analizë të detajuar lidhur me Barcelonën. Për sa i përket ndryshimeve të bëra, duket se Gjebrea është vërtet optimist, teksa mendon se u mor vendimi i duhur.

Sigurisht që ambienti është shkundur mirë, sepse kishte disa kohë në gjendje prehjeje dhe kishte nevojë për ndryshim. I duhej patjetër dikush i shtëpisë, sepse Barcelona është si një familje dhe ka disa specifika të veçanta. Steka është ngritur shumë lart. Unë them që është zgjidhja më e mirë dhe respekt për këtë njeri që pranoi ta marrë dhe ta tërheqë skuadrën.

Më tej, Gjebrea nuk la pa përmendur rëndësinë e rregullave, duke kujtuar gjithashtu edhe atë që i ka bërë më tepër përshtypje.

Edhe rregullat synojnë pikërisht këtë. Një nga rregullat thotë se futbollistët duhet të arrijnë 1 orë e gjysmë përpara.

Megjithatë, veç pikave të forta, Gjebrea përmendi gjithashtu edhe ato të dobëta, të cilat Barcelona duhet të ketë shumë kujdes.

Duan të rikthejnë metodat e së kaluarës, nuk është  e qartë sa do të arrihet. Brumin e ka, por edhe brumi do një kohë të vijë… Unë nuk do t’i kërkoja rezultat… Nuk i duhet rezultati, por duhet të jetë e lirë të krijohet fryma e grupit, ka nevojë për kohë, është një Barcelonë tjetër…