Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Ambasadori britanik ju ankua kryeministrit për shtëpitë e barit, ai ka për vete shtëpi betoni!”
Sot Nuk Është e Hënë • 18:07 19/10/2021
Nuk mund të mos diskutohej në "Sot Nuk Është e Hënë" tema politike. E kur bëhet fjalë për të tilla diskutime dhe të reja të ndodhura gjatë javës, Koloreto e ka gjithmonë opinionin pikant gati... Koloreto Cukali Dj Wizii
Zbuloni disa detaje që ndoshta nuk i dinit për piratët somalezë!
Sot Nuk Është e Hënë 21:16 07/12/2021
“Kalamaj që menaxhojnë rrjetet sociale të Ramës, vendosën këngën e Fifit në video”
Sot Nuk Është e Hënë 20:51 07/12/2021
“Ka të paktën 3 milionë italianë që besojnë se Toka është e sheshtë!”
Sot Nuk Është e Hënë 20:51 07/12/2021
Dëshmia e transeksualit: “Kur u ktheva në burrë, kisha vesin e keq të shihja dekoltetë e grave!”
Sot Nuk Është e Hënë 20:50 07/12/2021
Keni dëgjuar për shpikjen e koreanëve për ta bërë një këngë të dëgjuar miliona herë?
Sot Nuk Është e Hënë 20:47 07/12/2021
Një mundësi plot me emocione, “Wizz Air”!
Sot Nuk Është e Hënë 20:43 07/12/2021
“Karantinë për një”, libri më i ri dhe i katërti i autorit Alfred Lela!
Sot Nuk Është e Hënë 20:33 07/12/2021